Aparati

Zapperji za pobijanje parazitov

Na tržišču je polno poceni, cenenih in pravzaprav predragih zapperjev glede na to kaj nudijo (po navadi samo nekaj fiksnih frekvenc kao “po Huldi Clark). Nekaj jih je tudi zelo dragih, kao “Professional”, ki so za navadnega uporabnika preveč komplicirani in nerodni za vsakodnevno uporabo. Ker želim ponuditi “The Best Price / Performance” sem se omejil le na dva Baklayanova zapperja Zapper Infos – Diamond Shield Zapper

Bistvena prednost teh dveh je enostavna uporaba in res HighTech programi, ki ne uporabljajo le navadnih frekvenc, ampak tudi wobble (različne oblike signalov in nesimetrij, napetost ne pade do nule, ampak je spodnja napetost še vedno nad nulo) ter konstanten “micro current” tok, ki se glede na spremenljivo upornost med samo terapijo uravnava s primerno napetostjo What is impulse discharge and what do I need it for? Poleg tega je tu zapper med pobijanjem parazitov ozemljen in s tem bolj učinkovit, česar drugi zapperji ne poznajo.

Frekvenčni razpon Baklayanovih zapperjev je celo do 2 MHz, ostali zapperji pa gredo le do največ 1 MHz. Baklayan je razvil tudi najboljšo HighTech bioresonančno “mašino” Trikombin, ki ima prav tako frekvenčni doseg 2 MHz in ta lahko npr. odkrije borelijo tudi še takrat, ko jo ostali aparati kot npr. Bicom ali Mora sploh ne odkrijejo več, ker so njene frekvence že previsoke in torej izven njihovega dosega! Torej tudi njegovi Diamond Shield zapperji a temi visokimi frekvencami bolj temeljito pobijejo parazite kot ostali zapperji na tržišču.

Oba Diamond Shield zapperja imata poleg nekaj osnovnih programov (Crystal zapper ima vgrajen tudi 100-minutni Crystal program za uravnovešenje meridianov – podobno kot elektro akupunktura) tudi režo za SIM kartice. Te lahko kupimo že s pred nameščenimi programi za vse klasične parazite, bakterije, viruse, bolezni: Diamond Shield Zapper Chipcards, ali pa kot nepopisane in potem nanje zapišemo karkoli želimo iz prosto dostopne podatkovne baze na internetu: Harmonic and Healing Frequencies – online database

Diamond Shield Zapper in programator SIM kartic – navodila

Gentle Therapy with Biofrequencies

Zapper Frequency List – Spisek terapij po 10 frekvenc za Zapperje, ki se jih lahko programira na malo boljših zapperjih (ne tistih kao “po Huldi Clark”, ki imajo le nekaj fiksnih frekvenc).

Oba Baklayanova zapperja in dodatke lahko preizkusite in naročite pri nas na 041 772 876. Ob nakupu dobite v četrt ure vsa potrebna navodila za uporabo, če pa rabite kasneje poleg vseh naštetih linkov še dodatno pomoč npr. pri inštalaciji programatorja in pri programiranju kartic, vam lahko pomagamo na daljavo. Urna postavka je 25€/h.

Detoks banjice za noge, roke (artritis), sedeče kopeli (hemeroidi, vaginalna vnetja)

Opis bo dodan kasneje.

BioScan za testiranje prebave, vitaminov, mineralov, težkih kovin

BioScan testiranje je med samim razstrupljanjem zelo priporočljivo, ker nam ob uporabi kelatorjev (ti ne vežejo samo težkih kovin ampak tudi potrebne minerale) začne primanjkovati mineralov. Ko vlečemo npr. svinec iz kosti, ga mora nadomestiti kalcij. Pri razstrupljanju živega srebra in arzena se porablja selen itd. Pred samim razstrupljanjem bi bilo zelo pametno spraviti vse minerale in vitamine v zeleno območje.

Oglejte si posebno spletno stran o BioScan aparatu in podobnih aparatih za domačo preventivo in kurativo tukaj: www.bioscan.si.

BioScan nam pokaže:

  • učinkovitosti presnove (zdravje in paraziti se začnejo v črevesju),
  • pomanjkanja vitaminov
  • pomanjkanja mineralov
  • količine težkih kovin in aluminija
  • kemičnih strupov
  • alergij