Težke kovine

https://draxe.com/heavy-metal-detox

https://www.asmalldoseoftoxicology.org

Agency for Toxic Substances and Disease Registry

Aluminij

Aluminij dobimo v telo s hrano, ki jo ovijamo v alu folijo ali kuhamo v aluminijasti posodi, z zrakom (chemtraili) in seveda s cepivi.

Kako očistiti telo od aluminija iz vakcina

Arzen

Za razstrupljanje: Selen, folati, B-12 za metilacijo, vendar pri visokem živem srebru je nevarnost, da z metilacijo naredimo metilno živo srebro (organsko), ki pa je najbolj strupeno. Arzen pa je ravno v organski obliki manj nevaren.

https://myersdetox.com/arsenic-toxicity

https://www.atsdr.cdc.gov/csem/csem.asp?csem=1&po=11

Kelacija z DMPS https://www.atsdr.cdc.gov/csem/csem.asp?csem=1&po=13

Potenje dlani in podplatov https://www.atsdr.cdc.gov/csem/csem.asp?csem=1&po=11

https://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/Arsenic_addendum.pdf

Toxicological profile for Arsenic

Svinec

Svinec se kopiči v kosteh namesto kalcija. Zato se ga tudi težko znebimo. Ena metoda je z Ion Detoks banjico, ki sicer sprva navidezno poviša zastrupljenost saj gre svinec iz kosti najprej v medceličnino, od tu pa ga moramo v nekaj mesecih spraviti še v kri, žolč, črevo in ven. V tem vmesnem času razstrupljanja moramo uživati vezavna sredstva chlorello in zeolit ter poskrbeti, da se iz kosti ne bo več izločal kalcij (osteoporoza) zaradi zakisanosti telesa.

Živo srebro

V glavnem je še vedno v amalgamskih zalivkah starejših oseb. Iz zob neprestano hlapi, vdihavamo ga skozi nos od tu pa pride mimo možganske pregrade (Blood Brain Barier = BBB) v možgane. Od tu se brez detoks ukrepov zelo težko izloča, saj je razpolovna doba 18 let. Veže se s selenom in tako se lažje izloča.

Mercury Kills Brain Cells (Neurons)